2015. szeptember 22., kedd

Autósmozi: Kis autó, kis „bottal”? – A Hyundai i20 1.1CRDi


Ha szuperexpressz lenne, ilyen lenne ...
       

Persze tudom, kis ember, nagy „bottal” ... szól a mondás. De ez a tesztautó pont fordítva csinálja. Egy „nagy” kisautó, kis motorral.

Láttunk már ilyet. De mégis. Addig nyaggattuk a Hyundai importőrt, míg – hosszú várakozást követően – megszereztük végre a 3 hengeres, 1.1-es dízelt.

Három henger, dízel, fun(?)


Noha tudjuk, hogy ez szigorúan korhatáros cselekedet, mégis tiszta a lelkiismeretünk, mert mindent szabályosan csináltunk. Így hát elvittük a kicsikét a naplementébe, egy szirupos, csöpögős, egyhetes all-inkluzív együttlétre, ahol mindent megtettünk vele, amihez csak kedvünk volt.

Sarkantyúztuk, mind a 3 hengerét, bűvöltük a fordulatszám mérőjét és kacagva lestük a másodperceket, míg a mutató felkúszott 100km/h-ra, úgy, hogy négy jókedvű fickó is ült a hátán. Éreztük magunkat szabadnak és suttogtunk átkokat a koreai titkosszolgálatok füle hallatára, de nem bántuk, mert minden igaz volt.

Elkalandoztunk a számunkra egyforma kinézetű ázsiai lányok mandulavágású szemein és csak remélni tudjuk, hogy PSY soha nem tér vissza a youtube képernyőjére.

PSY, Korea büntet


Mi viszont itt vagyunk.


Nézzétek: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése