2015. szeptember 29., kedd

Autósmozi: Elpicsázni a 3-as BMW-t? A Jaguar XE színrelép.


Akárhonnan is nézzük, a BMW sztár. Csillogóbb, mint valaha, sikeresebb, mint Sly a Rocky IV után, pedig hát, az volt a sorozat csúcsa.

Rocky (Sly) bácsi bántja a Gólemet


Olyan, mintha nem lehetne leütni a trónról. De hát miért nem? A válasz nem más, mint ördögi bűvölet mágia helyes, sőt patikamérlegen adagolt összetevőkből.

Mert igazából a BMW kevés dolgot csinál a legjobban. De összességében mindent.

Minőség: nem is kérdés, hogy az Audi ebben a kategóriában nagyobbat üt, mint Ivan Drago bedrogozva. A Mercedes az új C-Osztállyal szintén. A japánok és a Volvo is derekas. A Hármas meg néha nyiszorog, az anyagai helyenként arcpirítóak és az összeszerelés is tud olyan érzést nyújtani, mint egy smink nélküli sztárfotó ... jobb nem is beszélni róla (sorjás ajtóbehúzó??).

JLo és mexikói házvezetőnője - melyik, melyik?


Helykínálat: nem rossz, nem rossz, de semmi extra.

Motorválaszték: nah, az rendben van. De a 3 hengeresek, kkhmm, finoman szólva is kerülendők lennének. Az Audi nem is engedi az A4-be a három cilindert. Ráadásul a német versenytársak motorpalettája is versenyképes.

Dizájn: persze a BMW rajongóknak minden rendben van és jó ez így. Azonban érdemes egy pillantást vetni a C-Osztályra, ha másért nem a Bátorságért, hogy lehet és kell is néha újítani.


Lehet szeretni vagy nem, de a bátorsága miatt megérdemli az elismerést a Mercedes.


Hajtás: A hátsókerék hajtás fun. Sőt kimaxolt fun, hogy mutassam, trendi is vagyok, ha kell. De a hátul kaparás nem BMW sajátosság. Infiniti, Lexus és Mercedes. Megvan, ugye?

De MINDENT összegyúrva kijön a Hármas szinergiája. Az ÉLMÉNY, amit az összes komponens ügyes egymásra hatása előhoz. Nehéz ezt elmondani, de aki vezeti, az érzi. Meg a mosoly az arcán elárulja.

Mr. Floyd Mayweather, vállal még egy meccset? Hozunk valakit. Nem amatőr, csak híre nincs még. Cseles fickó, úgy üti a kombinációt, hogy veszélyes lehet. Megpróbálja? Persze, hogy nem lesz KO, de legalább mi élvezzük.

Íme a Jaguar XE. Uraim, kezeket fel. BOX! 

Mit gondolsz? Odaérhet a Jag?

Autósmozi:
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése